• Nordmeijer op MAN

  De Nordmeijer is in te zetten voor alle gebruikelijke boormethoden. De machine is gebouwd op een sterke MAN wagen. De afmetingen van deze wagen zijn 3 meter breed, 7,5 meter lang en (met ingeklapte mast) 3,9 meter hoog. De lengte van de mast is 9 meter. De wagen weegt 14 ton.

  De maximale boordiameter van deze machine is 324mm.

 • VDH op MAN

  De VDH is in te zetten voor alle gebruikelijke boormethoden. De machine is gebouwd op een sterke MAN wagen. De afmetingen van deze wagen zijn 3 meter breed, 9 meter lang en (met ingeklapte mast) 4 meter hoog. De lengte van de mast is 10.3 meter. De wagen weegt 14 ton.

  De maximale boordiameter van deze machine is 219 mm

 • CMV MK600F

  De CMV betreft een boorstelling op een rups/onderstel en wordt gebruikt voor pulsboringen. De CMV wordt vervoert op een aanhangwagen achter een vrachtwagen. De afmetingen van de CMV zijn 2,5 meter breed, 5,5 meterlang en 3,5 meter hoog (met ingeklapte mast). De lengte van de mast is 9,5 meter. Met de 40 cm brede rupsbanden is deze machine in te zetten in alle soorten terrein. De CMV weegt 11 ton.

  De maximale boordiameter van de machine is 400 mm.

 • Wizard

  De Wizard is een veelzijdige machine die door zijn wendbaarheid in vele terreinen inzetbaar is. De machine wordt verplaatst met rupsbanden. De Wizard wordt vooral gebruikt voor pulsboringen, maar is ook te gebruiken met het avegaarsysteem. De Wizard is compact en licht van gewicht en daardoor makkelijk te hijsen en te vervoeren. De Wizard leent zich uitstekend voor boringen op het water, in combinatie met een ponton. De Wizard is 1,40 meter breed, 4,15 meter lang en 5,2 meter hoog (met mast omhoog). Het gewicht bedraagt 2200 kg. De geluidshinder is minder dan 70 dB.

  De maximale boordiameter van deze machine is 219 mm.

 • Geoprobe 54LT

  De Geoprobe is de ideale partner voor boringen op plekken waar ruimte beperkt is. Deze machine is geschikt voor gebruik met ramguts en het steken van liners. Er kunnen continu monsters worden gestoken, maar ook alleen op een bepaalde diepte. Monsters kunnen na het steken direct worden afgesloten. De Geoprobe is daarnaast ideaal voor het uitvoeren van bodemluchtmetingen en kan worden ingezet bij bodemsaneringsprojecten voor bodeminjecties.

  Met afmetingen van 90 cm breed, 2 meter lang, fabricage op rups en een laag gewicht is deze machine eenvoudig te vervoeren. De werkhoogte bedraagt maximaal 2,5 meter.

Interesse in onze diensten? Bel of mail ons voor meer informatie. neem contact op